0229 76 0063

Openstaande facturen

Gerechtelijke Incasso

Wordt uw factuur betwist of betaalt uw klant na aanmaning niet, dan starten wij een korte en krachtige juridische procedure voor u op.

No Cure No Pay Incasso

Betalen uw klanten niet of te laat? Incasso Justitia verzorgt u incassoprocedure op basis van no-cure-no-pay. Uw klant betaalt direct!

Debiteurenbeheer

Voorkomen is beter dan genezen. Incasso Justitia neemt u daarom het debiteurenbeheer 100% uit handen. Een lager debiteurensaldo is het gevolg!

Openstaande facturen in Amsterdam

Wij kunnen u ontzorgen bij het innen van openstaande facturen in Amsterdam. Het gehele proces van factureren kunnen wij voor u uit handen nemen. Hierbij hanteren wij een persoonlijke aanpak en sturen wij aan op een vlotte betaling van uw openstaande facturen. Het proces voor het innen van openstaande facturen, dat zorgt voor een tijdige betaling, wordt hieronder weergegeven.

Opdracht

Zodra u van uw klant een opdracht heeft ontvangen, begint voor ons het proces van debiteurenbeheer. Bij het verstrekken van de opdracht, wordt het proces desgewenst volledig door ons verzorgd, zodat u wordt ontzorgd.

Controle

Nadat u een opdracht heeft gekregen, controleren wij eerst zorgvuldig of alle zaken in orde zijn. Zo controleren wij de offerte, algemene voorwaarden en de factuur. Wanneer na de controle blijkt dat alles in orde is, gaan wij over tot de facturatie.

Facturatie

Tijdens de facturatie zorgen wij er altijd voor dat het voor beide partijen helder is wat er van hen verwacht wordt. Dat betekent dat wij duidelijk de betalingstermijnen, bedragen en voorwaarden communiceren.

Beheer

Als blijkt dat na het verstrekken van de betalingstermijn, de debiteur niet is overgegaan tot betaling, hanteren wij een passend debiteurenbeheer. Dit betekent dat wij regelmatig een betalingsherinnering versturen, zodat de debiteur wordt aangestuurd om tot betaling over te gaan.

Incasso

Mocht de debiteur na diverse betalingsherinneringen niet tot de gewenste betaling overgaan, dan kunnen wij voor u een incassotraject in gang zetten. In deze fase versturen wij aanmaningen en nemen wij desgewenst op andere manieren contact op met uw debiteur om er voor te zorgen dat de openstaande facturen worden geïnd.

Vrijblijvende offerte

Door onze heldere en zorgvuldige werkwijze, worden veruit de meeste facturen tijdig door ons geïnd en is maar zelden een incassoprocedure noodzakelijk. Kies voor IncassoJustitia en laat de openstaande facturen innen door onze specialisten. Ontvang nu een vrijblijvende offerte via het contactformulier op deze website.

Ja, Ik wil vrijblijvend informatie