0229 76 0063

Voorkom een faillissement

Gerechtelijke Incasso

Wordt uw factuur betwist of betaalt uw klant na aanmaning niet, dan starten wij een korte en krachtige juridische procedure voor u op.

No Cure No Pay Incasso

Betalen uw klanten niet of te laat? Incasso Justitia verzorgt u incassoprocedure op basis van no-cure-no-pay. Uw klant betaalt direct!

Debiteurenbeheer

Voorkomen is beter dan genezen. Incasso Justitia neemt u daarom het debiteurenbeheer 100% uit handen. Een lager debiteurensaldo is het gevolg!

Slecht debiteurenbeheer belangrijke oorzaak faillissement

Volgens een onderzoek van Graydon wordt het faillissement van één op de vier bedrijven direct veroorzaakt door slecht debiteurenbeheer. Door een goede en tijdige facturatie en een strakke hantering van de betalingstermijnen kan veel ellende voorkomen worden. Neem ook direct actie als u merkt dat klanten later zullen gaan betalen, omdat zij ontevreden zijn of er onrust is door bijvoorbeeld ontslagen of sluitingen van filialen. Door dit soort situaties nauwlettend in de gaten te houden, kunt u financiële problemen voorkomen.

Debiteurenbeheer uitbesteden

Wanneer u zelf weinig tijd, ervaring of behoefte heeft om deze situaties in de hand te houden, kunt u het debiteurenbeheer uitbesteden aan een professionele debiteurenbeheerder. Deze organisaties weten precies waar zij op moeten letten en kunnen veel financiële narigheid voorkomen. Bekijk meer informatie over debiteurenbeheer in Amsterdam op deze website en neem gerust contact met ons op.

Ja, Ik wil vrijblijvend informatie