0229 76 0063

Incasso-justitia

Gerechtelijke Incasso

Wordt uw factuur betwist of betaalt uw klant na aanmaning niet, dan starten wij een korte en krachtige juridische procedure voor u op.

No Cure No Pay Incasso

Betalen uw klanten niet of te laat? Incasso Justitia verzorgt u incassoprocedure op basis van no-cure-no-pay. Uw klant betaalt direct!

Debiteurenbeheer

Voorkomen is beter dan genezen. Incasso Justitia neemt u daarom het debiteurenbeheer 100% uit handen. Een lager debiteurensaldo is het gevolg!

Incasso Justitia Amsterdam

Incasso Justitia Incassobureau Justitia is een modern incasso bedrijf. Ons incasso bedrijf is “incasso nieuwe stijl.” Wij verrichten de minnelijke incasso voor de opdrachtgever gratis. De rekening van de incasso leggen wij neer waar deze hoort te liggen; bij de debiteur!

Incasso no ure no pay? Incasso Justitia regelt het!

Incasso Justitia werkt tijdens het incassotraject op basis van “no cure no pay”: als u geen succes heeft, wil Incasso Justitia dat ook niet. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Mocht uit de minnelijke incassoprocedure blijken dat er geen financiële ruimte is of dat er geen regeling met de debiteur te treffen valt, gaan wij –uitsluitend na overleg met u- over tot het dagvaarden van de debiteur.

Vrijblijvend advies Van Incasso Justitia?

Vul het formulier in of neem contact op met het telefoonnummer op deze pagina.

Ja, Ik wil vrijblijvend informatie